Nova suradnja Kenza i Vansa donosi nam zabavnu cvjetnu obuću

Pariški brend skupih krpica Kenzo i brend oldschool tenisica Vans još su jednom udružili snage i na tržište će ‘izbaciti’ kolekciju obuće. Nova će kolekcija imati svoju premijeru 17. lipnja.

Kolekcija je inspirirana cvjetnim printovima. Tenisie Vans Sk8-Hi i Old-Skool u ponudi su u ri različita cvjetna printa. Novi kreativni direktor Kenza Felipe Oliveira Baptista kolekciju je upotpunio, kako javlja WWD, i s 46 ‘ready to wear’ komada u cvjetnim uzorcima, te skateboardom napravljenim u kolaboraciji sa The Skateroomom.

Ovo je, inače, prva kolaboracija Oliveire Baptiste otkako je preuzeo Kento u srpnju prošle godine. Novu je kolekciju opisao kao dinamičnu i mladenačku. U kolekciji odjeće naći će se cvjetne haljine i jakne, majice, topovi te majice na kapuljače u poznatim cvjetnim uzorcima ili jednostavnim grafikama, kao i traperice, suknje, kape, ruksaci i torbe.

“Kolaboracija s Vansom donosi nam kalifornijski stil inspiriran skateboard svijetom, a sva odjeća je napravljena od organskog pamuka”, poručio je.

Ove dvije tvrtke već su surađivale 2013. godine.

Komentiraj