Nova puknuća cijevi: Bez vode danas dva zagrebačka kvarta

Srijeda je donijela nova puknuća cijevi u Zagrebu. Iz Zagrebačkog holdinga navode da se radi o manjim puknućima te da se normalizacija opskrbe očekuje u poslijepodnevnim satima

Iz Zagrebačkog holdinga izvijestili su da je dio potrošača u dijelu Selske ulice na Trešnjevci i u Ulici Dugi dol na Srebrnjaku ostao bez vode zbog neplaniranih radova na vodoopskrbnom sustavu. Radi se o manjim puknućima, a normalizacija vodoopskrbe očekuje se u poslijepodnevnim satima. U međuvremenu je vodoopskrba osigurana putem autocisterne.

“Puknuća cjevovoda i ostale vrste kvarova dio su svakog vodoopskrbnog sustava, a naše službe ulažu napore kako bi našim građanima u najkraćem roku omogućile normalizaciju vodoopskrbe. Sve kvarove otklanjamo unutar par sati od zatvaranja vode do uspostave redovne opskrbe vodom”, izvijestili su iz Holdinga.

Iz Vodoopskrbe i odvodnje kažu da su zbog neplaniranih radova na vodoopskrbnom sustavu potrošači ranije jutros ostali bez vode i u Ulici Kraljevrški put u Rudešu te ulicama Kozjačkoj, Jadovskoj i Rapajinskoj u Gajnicama.

Komentiraj