Tele2 webshop

Nova ponuda iz Tele2 webshopa i savjeti za korištenje mobitela tokom putovanja

U skladu s trendovima koji kontinuirano pokazuju porast online kupovine te s obzirom na povećanu potražnju mobilnih uređaja na Tele2 webshopu, od ovog je tjedna upotpunjena ponuda smartphone uređaja i tableta.

Kako biste na putovanje otišli u potpunosti spremni, Tele2 je pripremio posebnu ponudu, u razdoblju od 07.08. do 24.08. moći će se povoljno kupiti smartphone HUAWEI P9 lite i tablet Alcatel Pixi3 10.1” uz tarifu RASPALI i BEZBROJ GB. Zahvaljujući BEZBROJ GB moći ćete uživati u neograničenom internetu na svojim mobilnim uređajima.

HUAWEI P9 lite s IPS LCD zaslonom u boji veličine 5.2″ s full HD rezolucijom od 1080 x 1920 piksela te 13 MP digitalnim fotoaparatom s AF, LED bljeskalicom i 8 MP selfie kamerom zadovoljit će i zahtjevnije korisnike dok će vam Tablet Alcatel Pixi3 10.1” pomoći da uživate u ‘surfanju’ na velikom ekranu.

Ponuda će se kontinuirano nadopunjavati te posjetite internetsku stranicu Tele2 webshopa (www.tele2.hr/privatni-korisnici/) na kojoj ćete dobiti sve potrebne informacije.

Priprema za putovanje počinje dobrim planiranjem

Mobitel na putovanju je svakako korisna stvar, no treba se znati s njime služiti kako bismo spriječili nepredviđena iznenađenja.

Savjet broj 1

Iako je ukinut roaming, pripazite na troškove surfanja ako putujete izvan EU – primjerice u Egipat, Tunis ili BiH. Prvu stvar koju uvijek trebate provjeriti prije puta jest da vam je isključena usluga Roaming data.

Savjet broj 2

Gdje god putovali sigurno će vam dobro koristiti korištenje mapa. Postoji više dobrih aplikacija koje nude karte. Ako se nalazite u zemljama EU, zahvaljujući BEZBROJ GB za korištenje interneta ćete imati čak 10GB pa se aplikacijama možete služiti skoro kao i doma. Ipak, kako biste bili sigurni, možete prije puta na svoj mobitel preuzeti sve mape gradova u koje putujete. Google mape su nezaobilazne i svatko ih već zna koristiti. *

Savjet broj 3

Mnogi gradovi imaju vlastite aplikacije za navigiranje u prijevozu. U ovu kategoriju spada sve rašireniji Uber, među turistima je popularni servis Lyft, za korištenje gradskog prijevoza zanimljiva je Android aplikacija aMetro…*

Savjet broj 4

I inače je dobro imati neku zaštitu od oštećenja mobitela, a to je posebno izraženo na putovanjima. Isplati se investirati u kvalitetnu futrolu ili dodatno kućište iako to možda naruši estetiku vašeg omiljenog gadgeta.

Savjet broj 5

Najbolje je uvijek biti spreman na sve pa i na to da vam netko može ukrasti mobitel. Dobro je prije puta kopirati podatke kako ne biste ostali bez važnih dokumenata, kontakata, fotografija i drugih materijala koje imate pospremljene u mobitelu ili na SD kartici. Čuvanje podataka možete ostvariti korištenjem aplikacije Super Backup & Restore.

* U objavi za javnost su preuzeti dijelovi iz dva članka objavljena na portalu digitalno.hr i www.agramservis.hr.

Komentiraj