NOVA DRAMA! Novinar fotkao Bartulicu zbog auta, ovaj ga napao na Facebooku: ‘Izdržat ću ovo medijsko zlostavljanje’

Autor:

Neva Zganec, Patrik Macek/PIXSELL, Fotomontaža: Morana Kursar

Stjepo Bartulica (DP) oglasio se u srijedu na svom Facebook profilu i prozvao novinara Faktografa Andreja Dimitrijevića za neovlašteno fotografiranje. Štoviše, zastupnik DP-a najavio je i da će ovaj incident prijaviti pravobraniteljici za zaštitu djece.

Objavu Stjepe Batulice prenosimo u cijelosti.

“Jutros, u 8:00 sati dok sam izlazio iz kuće kako bih sinove od 7 i 13 godina odvezao u školu, ovaj muškarac, Andrej Dimitrijević iz Faktografa, nas je fotografirao. Došao je do auta u kojem su sjedila moja djeca. I rekao mi da ovaj auto nisam prijavio u imovinskoj kartici.

Radi se o iznajmljenom autu koje koristim tijekom kampanje. Ovo medijsko zlostavljanje ću izdržati, ali neću dozvoliti da se zaštrašuje moju obitelj. Prijavit ću ovaj incident pravobraniteljici ta zaštitu prava djece. Neka ljudi vide čime se služe ovako bezskrupulozni tipovi. Neću ići!”, napisao je Bartulica.

Portal nacional.hr kontaktirao je i samog Dimitrijevića koji kaže da je fotografirao Bartulicu u automobilu. “Pitao sam ga odkud mu taj auto s obzirom da nije prijavljen u imovinskoj kartici. Čovjek je rekao da se radi o rent-a-car autu i ja sam otišao“, rekao je Dimitrijević.

“Pritom naglašavam da u autu nisu bila djeca kad sam fotografirao gospodina Bartulicu, a za što imam i dokaz. Gospodin Bartulica bi umjesto da manipulira i napada novinare koji na javnoj površini rade svoj posao, trebao javnosti radije objasniti zašto skriva podatke o imovini te kako on i njegova obitelj preživljavaju s 30 eura mjesečno“, zaključio je novinar Dimitrijević.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.