Nogometaši Slaven Belupa startali s pripremama za nastavak sezone

Nogometaši Slaven Belupa današnjim su treningom na stadionu Ivan Kušek-Apaš u Koprivnici startali s pripremama za proljetni dio prvenstva 2020./21.

Trener Tomislav Stipić je uoči uvodnog treninga koji je trajao 70-ak minuta pozdravio svoje igrače govorom u svlačionici te im zaželio sreću i uspjeh u nastavku sezone.

“Svi smo oslobodili kapacitete za nove izazove i nove zadatke. Dosta je posla pred nama, ali mi mu se veselimo i prionut ćemo mu od prvog dana. Želim ovim putem poželjeti svim ljudima sretnu i uspješnu 2021.!”, izjavio je između ostaloga Stipić.

Prvom treningu prisustvovala su 22 igrača: Ivan Filipović, Ivan Čović, Goran Paracki, Matko Zirdum, Franjo Prce, Tomislav Božić, Vinko Soldo, Damian van Bruggen, Stipe Bačelić Grgić, Bruno Goda, Bruno Bogojević, Frane Maglica, Nemanja Glavčić, Karlo Lulić, Frano Mlinar, Luka Liklin, Bruno Čovo, Lovro Zvonarek, Marin Laušić, Miroslav Iličić, Torles Knoll i Ivan Krstanović. Nedostajali su Etoundi, Boakye i Jeffren koji će se momčadi priključiti u sljedećih nekoliko dana.

Farmaceuti će u Koprivnici trenirati do 6. siječnja kada odlaze u Medulin gdje će boraviti do 11. siječnja. Završni dio priprema za utakmicu 17. kola Hrvatski Telekom Prve lige u kojem 23. siječnju gostuju kod Istre 1961 u Puli odradit će ponovno u Koprivnici.

Ljestvica:

Komentiraj