Nogometaš premierligaša Evertona pritvoren zbog seksualnog iskorištavanja djece

Službeno još neimenovani nogometaš, 31-godišnji član jedne momčadi engleske Premier lige, pritvoren je zbog sumnje u seksualno iskorištavanje djeteta. U kratkom policijskom izvješću navodi se tek dob nogometaša, te da je priveden u petak i da policija provodi daljnje izvide u sklopu koji je nogometašu pretražena kuća,

Zbog interesa istrage i zaštite oštećenih, policija nije navela ime uhićenog, ali čim je objavljeno da se radi o igraču Evertona, krenula su nagađanja o kome se radi. Everton u momčadi ima dva 31-godišnjaka, Fabiana Delpha i Gylfija Sigurdssona.

Ubrzo nakon što se društvenim mrežama proširila priča da se radi baš i Sigurdssonu, njegova supruga Alexandra je poručila da sve to nije istina.

Za sada još uvijek nema službene  potvrde da se zaista radi o Gylfiju Sigurdssonu, iako su neki web portali objavili njegovo ime. Istovremeno, Sigurdssonova supruga Alexandra  je sa Instagrama skinula svoj profil. Inače, supružnike Sigurdsson su mediji često nazivali “Becks of Iceland”, odnosno islandski Beckhamovi.

Osim dvije sezone u Hoffenheimu, Gylfi Sigurdsson je kroz karijeru igrao samo u Engleskoj, od 2017. je u Evertonu, prije toga je igrao dvije sezone u Tottenhamu, tri u Swansea Cityju… Za reprezentaciju Islanda upisao je 78 nastupa u kojima je sa pozicije ofenzivnog veznog zabio 25 golova.

Komentiraj