NOGALO: “S obzirom na ekipu u Upravnom vijeću, ne očekujem ništa dobro”

Danas se bira novi ravnatelj dječje bolnice Srebrnjak. Jučer je, podsjetimo, gradski ured za zdravstvo poručio kako je bivši ravnatelj Boro Nogalo smijenjen zakonito.

“Koruga je legitiman kandidat, sve štima, sve je u redu. Međutim, ja tražim da ravnatelj bude iz ove bolnice. Ne ja, nego nas ima dovoljno pametnih da možemo dovršiti ovu priču”, rekao je Nogalo jutros novinarima ispred bolnice

Dodao je i kako ne očekuje ništa dobro, s obzirom na ljude koji se nalaze u Upravnom vijeću. “Ništa ne očekujem. S obzirom na to kakva je ekipa gore, u Upravnom vijeću, ne očekujem ništa dobro. Definitivno ću se morati za sve ovo što radimo i za što se borimo morati izboriti na jedan drugačiji način. Kakav će to način biti to ćemo još dogovoriti”, dodao je, prenosi N1.

Komentirao je i činjenicu kako je Gradski ured za zdravstvo jučer priopćio kako je Ministarstvo zdravstva utvrdilo da je odluka o smjeni ravnatelja Bore Nogala donesena zakonito. “To je ministar tumačio zakon koji je on donio. Dakle, čovjek donosi zakone, traži da ih se ne držimo, a mene smjenjuje zbog nekih protuzakonitosti. To je definitivno priča koja ulazi u anale teatra apsurda”, zaključio je Nogalo.

Komentiraj