Jedna od naših najuspješnijih manekenki Kristina Šalinović poznata po svom osebujnom stilu, započela je s pripremama za Halloween.

Nakon niza godina života u Americi, usvojila je ritual maskiranja koji se veže uz Noć vještica, u kojoj najstrašniji likovi iz horor priči postaju inspiracija za najbolje maske. Njezine savršene crte lice i vješte ruke makeup artista Silvija Ivkića, uz malo boje i dodataka rezultirali su fantastičnom maskom.

“Otkad je John Carpenter 1978. godine režirao i popularizirao Halloween s istoimenim filmom, fanovi su objeručke prihvatili 31. listopada kao dan kada se slave duhovi i vampiri, vještice i vukodlaci. U ovom tutorijalu pokazat ćemo kako uz samo nekoliko boja za lice i malo mašte možemo napraviti efektan i zanimljiv make up, dok sam kao inspiraciju koristio lubanju iz meksičke inačice Halloweena – Día de los Muertos“, rekao je Silvio Ivkić.

Jake boje, upadljivi detalji te inspiracija najbolji su recept za Halloween party, a Noelle make up četke i kistovi idealan su pomoćnik u stvaranju maske koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Komentiraj