Noel Gallagher bi radije za brata imao Borisa Johnsona nego Liama

Noel Gallagher priznao je da bi radije imao Borisa Johnsona nego Liama ​​za brata, čime se nastavlja verbalni rat između braće Gallagher, osnivačima i vođama britanske grupe Oasis. Deset godina nakon njihovog zloglasnog rascjepa, Noel kaže da bi radije imao obiteljske veze s engleskim premijerom.

“Rekao bih da je Boris zabavniji”, izjavio je Noel za Daily Star. “Njegova upotreba engleskog jezika je superiornija”. Međutim, priznao je da je Liam zgodniji. “Liam ipak izgleda ljepše”, rekao je. “Vjerojatno se ne bih slagao ni s jednim od njih.” Također je priznao da svađa može biti “iscrpljujuća”. “Obiteljska politika može biti iscrpljujuća”, rekao je.

“On često vrijeđa moju ženu. To uopće nema veze s njom. Prijeti mojoj djeci i sve postaje pomalo glupo. Koliko djece ima Liam? Službeno? Četiri, vjerujem”. Prošlog mjeseca Liam je poslao mirovnu ponudu time što je priznao da će pozvati svog otuđenog brata na svoje skoro vjenčanje.

“Moja mama je rekla nešto kao ‘Morate ga pozvati’. I hoću. Oni će dobiti malu omotnicu”, rekao je Liam Gallagher. Međutim, on ne vjeruje da će se Noel doista pojaviti. “Neće doći”, rekao je. “Ali nikad se ne zna”.

Komentiraj