hina

NO Hajduka raspisao natječaj za novog predsjednika Uprave

Nadzorni odbor (NO) Hajduka u subotu je donio odluku o raspisivanju natječaja za izbor predsjednika Uprave kluba koji će naslijediti na to dužnosti Ivana Kosa koji je nedavno s Hajdukom dogovorio sporazumni raskid suradnje.

Nadzorni odbor za predsjednika Uprave Hajduka, kako navodi službena klupska stranica, “traži osobu koja je spremna dijeliti vrijednosti i kulturu Hajduka, povezivati navijače, članove, zaposlenike i sve druge dionike, te sa svim dionicima dijeliti stručnost, profesionalizam i strast u ostvarivanju daljnjeg razvoja Kluba.”

Ova odluka o raspisivanju natječaja za predsjednika Uprave Hajduka donesena je 13 dana nakon što je 23. travnja ove godine Nadzorni odbor dogovorio sporazumni raskid suradnje s predsjednikom Uprave kluba Ivanom Kosom koji je nastavio obnašati tu dužnost u prijelaznom razdoblju do imenovanja novog predsjednika Uprave.

U natječaju se navodi kako je uvjet za predsjednika Uprave Hajduka da ima završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski, diplomski ili dodiplomski sveučilišni studij ili viši akademski stupanj, te da ima najmanje pet godina radnog iskustva na upravljačkim poslovima.

Također se ističe kako je uvjet za predsjednika Uprave Hajduka aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, te da ima izražene organizacijske, analitičke, pregovaračke i komunikacijske vještine.

Komentiraj