IntegralEdu

Nizozemska sveučilišta bilježe sve veći broj hrvatskih studenata

Studiranje u Nizozemskoj već dugo nije nepoznanica za hrvatske studente. Kvaliteta obrazovanja u Nizozemskoj je među deset najboljih na svijetu, stoga i ne čudi podatak da nizozemska sveučilišta svake godine bilježe sve veći broj hrvatskih studenata.

Osim toga, Nizozemska ima više od 2 100 studijskih programa koji se provode na engleskom jeziku, a studentima diplomskih studija omogućeno je jednako financiranje kao i studentima preddiplomskih studija.

IntegralEdu, savjetodavna agencija za obrazovanje u inozemstvu, od 29. listopada do 01. studenog organizira posjet vrhunskim nizozemskim sveučilištima – Tilburg, Hague UAS i Fontys UAS.

Sveučilište Tilburg poznato je kao jedno od vodećih sveučilišta za pravni, poslovni i ekonomski sektor u Europi. Sveučilište u Hagu elitni je predstavnik visokoškolskih ustanova s profesionalnom orijentacijom, pogotovo u području prava, dok je Fontys poznat kao najveća obrazovna ustanova u Nizozemskoj koja nudi više od 120 preddiplomskih i 17 diplomskih studija iz područja informacijske tehnologije, ekonomije, društvenih znanosti, obrazovanja i zdravlja.

Uz informacije o nizozemskom obrazovanju, polaznici putovanja će razgledati sveučilišne kampuse, susrest će se s predavačima i hrvatskim studentima, a upoznati će se i s mogućnostima stažiranja i projektima na kojima rade studenti.

Za zainteresirane će se održati i besplatno predavanje u četvrtak (04. listopada) na adresi Pierottijeva 5, Zagreb (IntegralEdu ured).

Komentiraj