NISU VIDJELI TETRAPLEGIJU?: Bolnica nije imala svu dokumentaciju o preminulom pacijentu iz Pregrade

Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije izvijestio je da je 46-godišnji muškarac koji je jučer preminuo na Klinici za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević” (foto) pacijent s područja njihove županije.

Ravnateljca Klinike za infektivne bolesti Alemka Markotić rekla je danas na press konferenciji Nacionalnog stožera kako preminuli muškarac nije imao značajnije kronične probleme.

Međutim, Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije oglasio se kasnije poslijepodne priopćenjem u kojem se navodi da je muškarac, koji je bio nepokretan uslijed posttraumatske tetraplegije, bolovao i od arterijske hipertenzije i adipoziteta.

Kako N1 doznaje iz Nacionalnog stožera, u dokumentaciji koja je bila upućena zajedno s bolesnikom u kliniku za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” nisu bile navedene dijagnoze koje se navode u medijima.

Klinika će provjeriti navedene informacije s liječnikom obiteljske medicine, istražiti te informirati javnost o svemu na press konferenciji Stožera u sutra u 14 sati.

Komentiraj