NISU SMRĆU PRIJETILI MARIĆU? Hajduk: Prva HNL je postala farsa

fah

Vodstvo Hajduka (na slici predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović Visković) oglasilo se priopćnjem nakon subotnjeg derbija protiv Dinama (0-0) poručivši kako je Prva HNL postala farsa i kako to već odavno nije regularno natjecanje.

Splićani su nakon utakmice bili ogorčeni suđenjem Brune Marića koji je u pratnju policije napustio poljudski stadion. Po mišljenju ‘Bilih’ Marić nije dosudio dva čista jedanaesterca za njih, a u sudačkoj nadoknadi vremena pokazao je na bijelu točku za Dinamo pritom isključivši igrača Hajduka.

  • “Hajduk izražava žaljenje što se nakon još jednog derbija, koji bi trebao biti praznik hrvatskog nogometa, ne govori o nogometu, o igračima, i o ambijentu u kojem je odigrana utakmica nego se u prvom planu nalazi sudac Bruno Marić koji je svojim nepoštenim odlukama potpuno uništio ljepotu ove nogometne igre. Bruno Marić je svjesno i s predumišljajem sudio derbi na način da je s očitom namjerom donosio odluke na štetu Hajduka te je utakmicu odveo izvan granica regularnosti,” poručili su s Poljuda.

Čelnici splitskog kluba smatraju kako se radi o unaprijed izrežiranoj predstavi na štetu Hajduka. “Ovdje nema ni trunke morala ni kod Bruna Marića niti kod Ivana Peraića, povjerenika za suđenje, koji ga je poslao da sudi ovu utakmicu, a umjesto toga trebao je kuvertirati svoju ostavku,” smatraju u Hajduku.Iz Hajduka poručuju kako im je dosta Brune Marića, koji je samo “pijun i oličenje nepoštenja vladajuće garniture Hrvatskog nogometnog saveza.”

“Hrvatska nogometna liga postala je farsa, to odavno više nije regularno natjecanje,” poručili su s Poljuda demantiravši pisanja pojedinih medija kako je sudac Marić dobio prijetnje smrću.

“Nitko iz Hajduka nije prijetio smrću sucu Bruni Mariću. Nitko ga nije kontaktirao na telefon. Jedinu prijavu podnio je direktor sigurnost GNK Dinama Krešimir Antolić. Također nije istina da je sportski direktor Hajduka Goran Vučević povlačio za dres Marića prilikom izlaska s travnjaka kao što je notorna laž i podvala da se pomoćni trener Joško Španjić dovodi u kontekst nekakvog verbalnog pa i fizičkog sukoba s igračem Dinama Soudanijem,” poručili su iz Hajduka.

Komentiraj