Niste gledali Gorillaz uživo? Pogledajte njihov dokumentarac!

Autor:

Press

Grupa Gorillaz objavila je detalje dokumentarca pod nazivom „Reject False Icons“ (Odbaci lažne ikone). Film, koji je fokusiran na život u studiju s bendom i njihovim suradnicima, bit će prikazan u svjetskim kinima 16. prosinca i to samo na jednu noć.

„Reject False Icons“ režirao je Denholm Hewlett, sin Gorillazovog  Jamieja Hewletta, koji je, kako se navodi u sinopsisu o filmu, „tri godine pratio svaki korak benda, obuhvaćajući snimanje dva kritički priznata albuma ‘Humanz’ i ‘Now Now’, kao i dosad najambicioznija svjetska turneja benda koja obuhvaća nastupe po Europi, Sjevernoj Americi, Južnoj Americi i Meksiku“. Najavljuje se kako će film „po prvi puta omogućiti potpuno putovanje svijetom Gorillaza i njegove šire obitelji“.

https://www.youtube.com/watch?v=Dx5Ty1FzgvU

Gorillaz su svoj šesti album „The Now Now“ objavili prošle godine, samo 12 mjeseci nakon objavljivanja petog albuma „Humanz’“. Priča se kako Gorillaz možda neće ponovo nastupati uživo slijedećih 10 godina,  a njihov frontmen Damon Albarn nedavno je objavio detalje novog solo projekta “Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows”, s kojim će krenuti na turneju u svibnju 2020. godine.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.