[quote_box_center]

  • Hrvatski par Marin Draganja i Franko Škugor izgubili su od srpskih tenisača Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića 6:3, 6:4 i 6:2, koji su ovom pobjedom ostvarili i ukupnu pobjedu nad Hrvatskom od 3-0
  • I treći set je otišao u ruke Đokovića i Zimonjića (6:1) što znači da je Srbija pobijedila Hrvatsku s 3-0 i plasirala se u četvrtfinale Svjetske skupine Davis Cupa

[/quote_box_center]

Hrvatski par Marin Draganja i Franko Škugor izgubili su od srpskih tenisača Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića 6:3, 6:4 i 6:2, koji su ovom pobjedom ostvarili i ukupnu pobjedu nad Hrvatskom od 3-0.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

U odličnom prvom setu vidjeli smo izuzetan tenis parova u kojem su Đoković i Zimonjić uspjeli izboriti pobjedu (6:3). Srbi su prvo poveli, a u sljedećem gemu oduzeli servis našim tenisačima nakon čega su servirali za set.

Đoković i Zimonjić bili su bolji i u drugom setu (6:4). Nakon što su uspješno odigrali svoj servis i izjednačili na 1:1 opet su oduzeli servis Draganji i Škugoru što im je bila dovoljno velika prednost da u miru završe i ovaj set.

I treći set je otišao u ruke Đokovića i Zimonjića (6:1) što znači da je Srbija pobijedila Hrvatsku s 3-0 i plasirala se u četvrtfinale Svjetske skupine Davis Cupa.

Komentiraj