Nipplepeople u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture

facebook.com

Electro-pop duo Nipplepeople dolaze u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u subotu (24.02.).

Maskirani dvojac slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Obrada davnog hita Zdenke Kovačiček ‘Frka’ jedan je od najuspješnijih songova sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji. U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudjeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su se uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata ‘Frke’ je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih ‘Sutra’ i ‘Broj’, preko ‘Bolji’ i ‘Ne volim te’ pa do ‘Balkan Expressa’ i naposlijetku #1 pjesme 2017. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nenapravili niti jedan krivi korak.

Sad je naposlijetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 24. veljače. napasti Veliki pogon najvećeg zagrebačkog kluba na koncertu koji će biti nastavak dominacije i u 2018. godini.

Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Komentiraj