KD Lisinski

Nina Badrić je gošća humanitarnog gala-koncerta ‘Četiri Tenora i prijatelji’

Glazbenica Nina Badrić razveselit će zagrebačku publiku kao gošća gala koncerta ‘Četiri Tenora i prijatelji’ koji će se održati 7. veljače u 19.30 sati u Koncertnoj Dvorani Vatroslav Lisinski.

Jedna od najpopularnijih hrvatskih glazbenica, čije pjesme već niz godina osvajaju srca domaće i inozemne publike, najavljuje nesvakidašnju glazbenu priču u kojoj će u pratnji orkestra izvesti neke od svojih najljepših hitova.

“Ovo je priča koja ima svoju tradiciju u borbi protiv opakih bolesti. Zbog toga mi je iznimna
čast biti dio ovog humanitarnog koncerta u društvu najvećih glazbenih velikana. Svojom postojanošću dokazali su da se ne predaju, a to je i moja poruka svima onima koji u ovim trenucima vode svoje najveće životne borbe”, rekla je Nina Badrić.

Domaćini dugoiščekivanog koncerta koji predstavlja pravi užitak za ljubitelje odlične glazbe su Četiri Tenora – Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco, Vladimir Garić i Marko Škugor. Na pozornici KD Lisinski, uz Ninu Badrić, pridružit će im se i operna diva Dubravka Šeparović Mušović.

Povodom obilježavanja 50. obljetnice Lige za borbu protiv raka, gala koncert ‘Četiri Tenora i prijatelji’ održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar – Kitarović, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba.

Prihod od koncerta u cijelosti je namijenjen nadolazećim aktivnostima Hrvatske lige za borbu protiv raka koja se već pet desetljeća svim sredstvima bori protiv jedne od najsmrtonosnijih bolesti današnjice.

Ulaznice za gala koncert ‘Četiri Tenora i prijatelji’ mogu se kupiti na blagajni KD Lisinski, u sustavu Ulaznice.hr te u agenciji Scardona, Srebrnjak 64.

4Tenora
Četiri Tenora (Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco, Vladimir Garić i Marko Škugor)
Nina Badrić 1
Nina Badrić
Djani Stipanicev
Đani Stipaničev

Komentiraj