Nikola Soldo prvo pojačanje Lokomotive za novu sezonu

S pripremama za 31. sezonu Prve HNL krenuli su i u Lokomotivi gdje je novi trener Silvijo Čabraja na prvom okupljanju imao više od 30 nogometaša. Popis prisutnih objavile su Sportske novosti: Santini, Hendija, Matasović, Cipetić, Marković, Čeliković, Osmanković, Kovačević, Marku, Mersinaj, Oreč, Dajčer, Soldo, Miličević, Maliqi, Musa, Maleš, Marić, Đira, Cokaj, Dobrić, Florucz, Kim, Šimić, Aliyu, Goričan, Tahiraj, Zdunić, Vranjković, Stojković i Kačavenda dok Petrak zbog teške ozljede propušta prvi dio sezone. Naknadno bi se trebali priključiti Salihu i Kallaku te najbolji strijelac Druge HNL iz prošle sezone Marko Dabro

Zasad je poznato da će novak u svlačionici biti 19-godišnji stoper i U19 reprezentativac Nikola Soldo, sin legendarnog Zvonimira Solde, koje je pristigao iz drugoligaša Inter-Zaprešića gdje je prošle sezone u 29 nastupa zabio dva gola.

Iskusni Josip Pivarić i Kyriakos Papadopoulosa, kao i nekolicina drugih igrača, su pak dobili dodatni odmor nakon čega će se znati više o njihovom budućem statusu. Hadžić i Chajia su po svemu sudeći završili svoju epizodu u klubu.

Čabraja je svoj stručni stožer popunio s Damirom Ferenčinom i Renatom Šakom, a novi kondicijski trener je Marko Sukreški. Novost u trening centru na Kajzerici je novoizgrađeni objekt koji obuhvaća svlačionice, prostoriju za video analize te prostorije za sastanke, a kojim su znatno poboljšani uvjeti rada.

“Nadam se da u novoj sezoni neće biti trauma kao lani. Pomladili smo momčad, tu je niz nadarenih igrača, vjerujem da ćemo nekoga od njih i promovirati, te da će Lokomotiva igrati lijep i konkretan nogomet”, poručio je za SN trener Lokomotive.

Komentiraj