NACIONAL OTKRIVA nove detalje o Todorićevim pripremama za politički prevrat u kojima su sudjelovali i Tomislav Karamarko i Milan Kujundžić, što je Željko Rohatinski i službeno potvrdio pred saborskim Istražnim povjerenstvom

‘Znala sam da se uoči parlamentarnih izbora 2011. pripremala politička platforma koja je trebala konkurirati HDZ-u i da su iza te platforme stajali neki moćni gospodarstvenici. S tom informacijom došli su mi u Vladu neki posrednici, a cilj je bio demotivirati me i prikazati kao da u odnosu na tu novu platformu HDZ sa mnom na čelu nema nikakvih izgleda.

Više pročitajte u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakRusija demantira nuklearni incident nakon radioaktivnog zagađenja
Sljedeći članakFOTO: VIDEO: Shanaelle Petty na natjecanju Miss Universe 2017
Orhidea Gaura Hodak rođena je 20. svibnja 1974. u Zagrebu. Nakon završene srednje škole za upravu i pravosuđe, upisuje studij kontrole letenja, ali od njega ubrzo odustaje. Odlazi na godinu dana u London, a nakon povratka, zapošljava se u jednoj privatnoj tvrtci kao službenica. Krajem 90­ih sve se više zanima za politička događanja, upisuje studij politologije (uz rad) i odlučuje potpuno promijeniti karijeru. Novinarstvom se bavi od 2003., kada je počela raditi u gradskoj redakciji Jutarnjeg lista. Karijeru nastavlja u magazinu Story, gdje se bavila temama vezanim uz svijet kazališta, filma, glazbe i kulture. Zbog zanimanja za šire društveno­političke teme, 2007. godine prelazi u politički tjednik Nacional, gdje je obrađivala razne društvene fenomene i raspon tema od znanosti i medicine do kriminala i politike, što je često uključivalo dublje istraživanje. S grupom novinara 2011. prelazi u novoosnovani tjednik Aktual, ondje se fokusira uglavnom na teme iz unutarnje politike. Paralelno uz rad, završila je studij politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i upisala diplomski studij iz područja međunarodnih odnosa. Od 2013. ima status slobodne novinarke. Autorica je knjige "Tuđman i Perković". Krajem 2014. priključuje se ekipi na čelu s Berislavom Jelinićem koja je nakon dvije i pol godine pauze ponovno pokrenula tjednik Nacional.