FaH

NIKOLA GRMOJA ODGOVORIO NA IZJAVE RANKA OSTOJIĆA: “Ako je hrabar neka dođe sa mnom na sučeljavanje”

Današnju konferenciju za medije ministra Ranka Ostojića komentirao je, više puta prozvani,  glasnogovornik MOST-a Nikola Grmoja.

Grmoja je ranije poručio kako je PNUSKOK pratio Božu Petrova i kako iza toga stoji Ostojić, a ministar Ostojić se danas zapitao kako je Grmoja mogao znati da je saborskom Odboru za unutarnju politiku i sigurnost stigla predstavka o praćenju čelnika MOST-a. Ministar Ostojić je na današnjoj konferenciji kazao kako za takve ozbiljne optužbe treba podnijeti kaznenu prijavu koju uredno treba potpisati imenom i prezimenom.

Na to Grmoja poručuje kako on nema što potpisivati jer je on samo dobio informaciju da je to predanu saborskom odboru. “Ja sam dobio informaciju da je to predano saborskom odbrou, dao sam USKOK-u informaciju tko mi je dao pa neka oni to ispitaju, a nema se što Petrov sučeljavati s njim jer je to saborski odbor zaprimio”. Ponovio je kako je njemu samo javljeno da je prijavljeno o čemu je on potom obavijestio javnost. “Gospodin Ostojić dobro zna da se ništa neće dogoditi jer smo mi tražili civilni nadzor nad službama, a i SDP i HDZ su odbili. A dosad nitko nije dokazao nepravilnosti u radu tih službi. To je meni čudno, ispada da je to jedini sektor koji funkcionira besprijekorno”, rekao je Grmoja za dnevnik.hr.

Još jednom je ponovio isti stav koji je ranije iznio na Facebook-u a to je da je on spreman sučeliti se s ministrom Ostojićem. “Vrlo rado, ja sam ponudio i lokaciju i ambijent. Ako je hrabar neka dođe sa mnom na sučeljavanje. Čini mi se da je jako nervozan”, rekao je Nikola Grmoja te predložio da mjesto susreta bude stan ministra Ante Kotromanovića.

Za Petrova Grmoja smatra kako se nema razloga sučeljavati s Rankom Ostojićem jer on ovaj slučaj nije ni komentirao.

 

Komentiraj