NIKOLA GRMOJA “Očito je da su političke elite zaštićene kao lički medvjedi”

Marko Prpic/PIXSELL

MOST-ovac Nikola Grmoja gostovao je večeras u Dnevniku N1 televizije, gdje se osvrnuo na brojne kritike javnosti pod kojima su se našli nakon što je obzanjeno da neće rezati privilegije saborskim zastupnicima.

“Meni je zanimljiva zamjena teza da je Most kriv što će zastupnici konzumirati plaću od godinu dana. Mi smo dali konkretan prijedlog. Kriv je i predsjednik Sabora što se nije išlo u hitnu proceduru, a naviše oni koji su se usuglasili da su spremni, pa podnijeli zahtjev, čime su preduhitrli zakon i njegovu primjenu na ovaj saziv Sabora”, kaže Grmoja dodajući da komentari na društvenim mrežama ne odražavaju stvarnu situaciju.

“Jasno smo rekli da su krivi i jedni i drugi, oni koji su poslali zahtjev, i nadamo se da će nas podržati obje koalicije, ali činjenica je da su ovi zasupnici koji su podnijeli zahtjevi onemogućili da se to primijeni na sve”, kaže Grmoja ističući kako MOST nije odustao te se nadaju kako će ih HDZ i SDP podržati. “Mi nemamo namjeru koristiti te privilegije”, dodao je.

“Očito je da se političke elite zaštićene kao lički medvjedi, tu jednako smatram odgovornim i HDZ i SDP. Očekujemo njihovu podršku, radimo sustavno na tom prijedlogu zakona da se oni ne izvlače i ne opstruiraju”, zaključio je Grmoja u Dnevniku N1 televizije.

Komentiraj