Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja u srijedu je na svom Facebook profilu komentirao koaliciju SDP-a i HSS-a. Ističe kako su Milanović i Beljak ‘iz naftalina’ izvadili Stipu Gabrića Jambu, koji je ‘poharao gradsku blagajnu Metkovića’.

Grmojinu objavu prenosimo vam u cijelosti:

“Gospoda Milanović i Beljak na scenu su vratili čovjeka koji je poharao gradsku blagajnu Metkovića i protiv kojeg se trenutno vode čak tri sudska procesa. Vađenje iz naftalina Stipe Gabrića Jambe nastavak je tragične politike koja je ovu zemlju koštala budućnosti.

U nadolazećem razdoblju očekujem enormno puno medijskog prostora za Jambino udaranje po Mostu za što će biti nagrađen saborskim mandatom, a on se nada i nekim visokim mjestom u Ministarstvu poljoprivrede. Njegov jedini zadatak bit će pljuvanje po Mostu i Boži Petrovu kojem Milanović ne može oprostit jer je osujetio njegove namjere da raskoli Most podzemnim igrama.

Zaboravljaju svi oni koliko je Most tvrd orah. Ako se gospoda ne sjećaju neuspješnog lomljenja Mosta, neka se informiraju kako su nas Karamarko i Jambin prijatelj Bandić pokušali presložiti i izbaciti iz igre. Svi znamo kako je to završilo”, napisao je.

Komentiraj