Život nosi iznenađenja, toga smo svi svjesni. I kako život prolazi, postajemo sve svjesniji. I ona sretna, ljubavna, i ona manje sretna dolaze kada se najmanje nadamo. Croatia dopunsko zdravstveno osiguranje zato ima rješenje koje će nezgode učiniti manje bolnima. Možda ne u prvome trenutku, ali zasigurno kada dođe račun za liječenje.

A kako ne znamo što nam život nosi, tako niti Irina Shvetsova, tada građanin Sovjetskog saveza nije niti sanjala da će se zaljubiti u američkog profesora McClellana koji je posjetio Moskvu ranih 70-ih godina prošlog stoljeća. Ali kako ljubav ne bira razum nego srce, njih dvoje su se zaljubili i oženili. U Moskvi su sretno živjeli do 1975. godine, no McClellanu tada ističe viza i on mora napustiti Sovjetski savez. Zaljubljeni par proveo je čak 11 godina odvojen. Hladna birokracija i političke nesuglasice njihovih zemalja spriječile su ih da budu zajedno. Napokon, 1986. Irina je dobila dopuštenje da otputuje u SAD i zagrli svojeg muža i ljubav svog života. O svemu je napisala knjigu koja je postala simbol borbe svih onih koji ne odustaju od ljubavi.

Kako u ljubavi i sreći, tako i u bolesti i manje sretnim okolnostima, ne možemo znati što nam život nosi i zato Croatia osiguranje sa 133 godine iskustva ovoga puta B listu lijekova nudi potpuno besplatno u prvoj godini za police dopunskog zdravstvenog osiguranja sklopljene do 31.08.2017. godine. A u slučaju da ozljeda ili bolest nije ozbiljna već samo treba otići u ljekarnu, dobro je znati da kartica Croatia zdravstvenog osiguranja vrijedi i kao sredstvo plaćanja.

No, ljubav ne pobjeđuje samo političke nesuglasice, nego i druge probleme koje nam donosi život. Amerikanka Michelle Philpotts boluje od rijetkog oblika gubitka pamćenja. Čak 21 godinu njeno pamćenje stajalo je u 1994. godini. Nakon što bi prespavala noć, ujutro bi počinjao proces učenja o svemu što je u životu preživjela. Međutim, njen voljeni suprug od nje nije odustao. Svakoga jutra bi joj na hladnjaku ostavljao poruke koje bi je podsjećale na sve sretne i bitne trenutke njihovog života. Posebno bi vrijeme posvetio zajedničkom gledanju obiteljskih foto albuma u kojima je slikama zabilježen njihov zajednički život. Inspiriran tim istinitim događajem snimljen je i popularni holivudski film s Drew Barrymore i Adamom Sandlerom u glavnim ulogama. Doista, možemo reći da ne znamo što život nosi.

I baš zato, Croatia dopunsko zdravstveno osiguranje stoji vam na raspolaganju već danas na telefonskom broju 0800 / 18 84, na svojoj Facebook stranici ili na www.czo.hr, jer doista, nikad ne znate što vam život nosi.

Komentiraj