NIJE SAMO A1: Cijeli svijet ima problema s Internetom

Nema problema samo A1: dnevnik.hr je objavio kako se “čini da je problem puno veći i na svjetskoj razini”.

“Brojni servisi poput PSN, Xbox Live, Steam, ali i Netflix, Yahoo, Amazon i Ebay neodstupni su ili im je pristup izuzetno otežan”, a “tijekom jutra problema je bilo i sa Googleovim uslugama koje su za dio korisnika u cijeloj Europi bile nedostupne. Prije svega Google pretraživač, a onda i druge usluge poput Gmaila i YouTubea”.

Čini se kako je problem u jednom od glavnih pružatelja usluga pristupa internetu, Cloudflare, zbog čega su se problemi prenijeli i na sve ostale korisnike i podatkovne centre koji se oslanjaju na njih.

Prema posljednjim informacijama u Cloudflareu su identificirali problem i rade na njegovom otklanjanju.

Brojni korisnici A1 Hrvatska od nešto prije podneva imaju problema s uspostavljanjem internetske, ali i mobilne te telefonske veze. Čitatelji koji su se javili dnevnik.hr-u istaknuli su kako im je internetska veza ili izuzetno spora ili kako ne mogu otvoriti pojedine internetske stranice na računalu.

Iz A1 Hrvatska pojasnili su kako su svjesni poteškoća te rade na njihovom otklanjanju.

Povremeno imamo poteškoća s korištenjem internet usluge za mobilne i fiksne korisnike. Ispričavamo se korisnicima zbog neugodnosti te radimo na njihovom što skorijem otklanjanju, poručili su iz A1 Hrvatska.

Komentiraj