HINA/ Dario GRZELJ

“Nije nas narod izabrao zbog doskočica”

“Zasad nisam umoran, prilično sam dobrodržeći još uvijek, iako sam ovdje 24 sata”, poručio je potpredsjednik Sabora Željko Reiner u razgovoru za N1, te poručio da je oporba kriva za raspravu koja je trajala cijelu noć, i još uvijek traje.

“Noćas smo imali primjer kako oporba koristi neke mehanizme koji postoje u sadašnjem poslovnniku i kako ih zlorabi i koristi na specifičan način”, kaže Reiner. Veliki broj replika, kaže, dovoljan su primjer da je potrebno mijenjati Poslvnik.

“Nije nas narod izabrao zbog doskočica i da bi bili dovitljivi i zanimljivi, nego da donosimo zakone u njihovu korist”, rekao je potpredsjednik Sabora. Dodao je da je rasprava zakazana prije tjedan dana, te da su zastupnici znali da je to treća točka na dnevnom redu.

“Ova rasprava može trajati još cijeli dan danas i u ponedjeljak. Pokazali su se kakvi jesu i svi koji su gledali, vidjeli su koliko je to konstuktivno. Tražili su stanke kako bi čitali Bibliju i govorili o cijeni banana. Sumnjam da su građani htjeli da to govore kada su ih izabrali u Sabor”, zaključio je.

Komentiraj