NIJE MOGLO BEZ INCIDENTA Albanski huligani kamenovali autobus sa srpskim reprezentativcima

Reprezentativci Srbije doputovali su u srijedu u Albaniju, gdje će sutra odigrati svoju pretposljednju kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016. Ipak, nogomet je potpuno pao u drugi plan.

Na putu od zračne luke do hotela, promet je bio zaustavljen a ulice puste. Glavni grad Albanije, javlja Blic, potpuno je paraliziran, a policijski automobili vozili su ispred i pored autobusa sa reprezentativcima Srbije. Mediji navode kako je angažirano oko dvije tisuće policajaca i oko 400 redara.

Iako je policija blokirala cijeli grad, albanski su se huligani ipak uspjeli probiti, te su kamenovali autobus sa srpskim igračima. Nitko u incidentu nije ozlijeđen, samo su razbijena stakla na autobusu.

Srbija je izgubila sve šanse da se plasira u Francusku, nalazi se na posljednjem mjestu skupine I sa jednim bodom. Nakon incidenata na utakmici u Beogradu prošlog listopada, Srbiji su oduzeta tri boda. Navijači su tada upali na teren, a iznad Partizanovog stadiona letjela je i bespilotna letjrlica sa zastavom ‘Velike Albanije’.

Komentiraj