NIJE GOTOVO ‘Vatrenima’ dočeci u Zadru, Omišu, Varaždinu, Brodu

HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Zagreb je u ponedjeljak spektakularno dočekao hrvatske nogometne reprezentativce, koji su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojili srebrno odličje. Ali, feštama nije kraj. Pred ‘Vatrenima’ su dočeci u njihovim gradovima – Zadru, Varaždinu, Donjem Miholjcu, Omišu, Slavonskom Brodu.

HINA/ Daniel KASAP

Zadar danas dočekuje svoju, ‘zadarsku dicu’ – Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka, Dominika Livakovića i Luku Modrića, hrvatskog kapetana i najboljeg igrača Mundijala. Program počinje u 20 sati u gradskoj luci na Liburnskoj obali, a središnji događaj bit će na Forumu u 21 sat.

Izborniku Zlatku Daliću spremaju se dva dočeka. Prvi će u utorak biti organiziran u varaždinu, gdje od 19 sati na Kapucinskom trgu nastupaju Prljavo kazalište i Zaprešić Boysi. Sljedećeg ponedjeljka izbornika će dočekati navijači iz njegovog rodnog Livna.

Domagoju Vidi sprema se doček u njegovom Donjem Miholjcu, dok Omiš priprema veliki doček za Ivana Perišića, i to u srijedu od 19 sati. U srijedu navečer i Slavonski Brod će dočekati svog junaka, Marija Mandžukića.

Komentiraj