Nicole Kidman objasnila kako je otpjevala pjesmu za seriju “Slom”

Nicole Kidman već je dokazala da se dobro snalazi i kao pjevačica kada je glumila u mjuziklu Baza Luhrmanna „Moulin Rouge“ ali je ujedno rekla kako joj nije baš ugodno pjevati. Bez obzira na te tvrdnje, Nicole Kidman ipak se u HBO seriji „Slom“ (The Undoing) odvažila otpjevati pjesmu „Dream a Little Dream of Me“ što se čuje na početku svake epizode.

Ona je video objavom na Instagramu objasnila kako je došlo do toga. „Mjesec dana prije završetka snimanja serije redateljica Susanne Bier me nazvala i kazala ‘Imam ideju, želim da snimiš naslovnu pjesmu’. Na to sam joj odgovorila ‘Nema šanse’ ali je ona odgovorila ‘Moraš’. I onda sam rekla ‘OK’“, objasnila je Nicole Kidman. U objavi na Instagramu ona je napisala „Danska redateljica + suprug glazbenik +  snimanje u studiju u podrumu = nervozna pjevačica naslovne pjesme #TheUndoing.

U seriji „Slom“ Nicole Kidman glumi zajedno sa Hughom Grantom dok je scenarij napisao David E Kelley, poznat po seriji „Male laži“. Oni glume uspješan bračni par čiji se životi mijenjaju nakon što je pronađeno tijelo majke čiji sin ide u školu zajedno s njihovim sinom.

Komentiraj