Nicolas Cage iznenađen pozitivnim kritikama za njegov novi film

Posljednjih godina Nicolas Cage navikao je da njegovi filmovi odreda dobivaju loše kritike. Stoga ne čudi da je iznenađen pozitivnim kritikama koji je dobio njegov novi film „Svinja“ (Pig) koji se proteklog tjedna počeo prikazivati u američkim kinima. U tom filmu Cage glumi usamljenika koji sa svojom svinjom pronalazi skupocjene tartufe koje zatim prodaje vrhunskim restoranima. Problemi nastaju kada mu otmu za njega dragocjenu svinju.

„Lijepo je dobiti tako entuzijastičke reakcije na film. Pomalo je iznenađujuće, ali je jako lijepo“, izjavio je Cage za magazin Hgollywood Reporter koji je čak  glumačkom partneru iz filma Alexu Wolffu javio da pročite recenzije filma iako mu je ovaj rekao da to nikada ne radi. „Ne znam hoću li ikada više glumiti u spektaklima poput onih koje je radio Jerry Bruckheimer jer mislim da postoji kult straha u velikim filmskim studijima. Tako nešto ne osjećam kada snimam nezavisne filmove“, objasnio je Cage koji se nada da bi film „Svinja“ za njegovu karijeru mogao imati isto značenje koje je imao film „John Wick“ za karijeru Keanu Reevesa.

Film je režirao debitant Michael Sarnoski koji smatra da je publika ovim filmom shvatila koliko je Cage dobar glumac „a ja sam mislio da je to odavno poznato“. „Znam da je imao uloga u filmova koji su propali ali on je vrhunski glumac i takav je bio tijekom cijele svoje karijere“, smatra Saronski koji je dodao kako je sretan što je poblika ovim filmom prepoznala Cagea kao izvrsnog glumca.

Komentiraj