Nicki Minaj oštetila je posuđeni nakit i sada mora platiti štetu od 26.239,50 dolara

Autor:

Promo

Popularnu pjevačicu Nicki Minaj tužio je Roseark Luxury Jewelry Boutique iz zapadnog Hollywooda koji su joj posudili skupocjeni nakit jer ga je navodno vratila oštećenog.

Roseark Luxury Jewelry Boutique tvrdi da su posudili nakit Nicki Minaj i da su neki komadi vraćeni oštećeni nakon čega je njezin odvjetnik izjavio da ona nije odgovorna za štetu i tvrdi da draguljar koristi priču radi publiciteta.

Prema tužbi, stilist Nicki Minaj, Brett Alan Nelson potpisao je ugovor s zlatarnom Roseark Luxury Jewelry Boutique koji su joj pristali posuditi neke komade nakita. Međutim, ta tvrtka sada tvrdi da su bili prisiljeni kontaktirati njezinog stilista kako bi vratili nakit u roku od tjedan dana i platili eventualnu štetu. Prema dostupnim dokumentima, draguljarnica tvrdi da Brett Alan Nelson nije vratio 66 komada posuđenog nakita na vrijeme i da je došlo do oštećenja kompleta naušnica i prstena. Roseark Luxury Jewelry Boutique tako navodi da su spomenutom stilistu poslali fakturu za štetu koja ukupno iznosi 26.239,50 dolara.

Odvjetnik Nicki Minaj, Jordan Siev, tim je povodom dao izjavu za TMZ: “Nisu nam predočeni nikakvi dokazi da je bilo koji od posuđenog nakita oštetila upravo Nicki Minaj. Čini se da ova tužba nije ništa više od privlačenja pažnje i pokušaja izvlačenja novčane naknade na koju nemaju pravo. Snažno ćemo se braniti od tužbe.”

 

OZNAKE: tužba, nakit, nici minaj

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.