Nick Cave danas ima 65 godina

Australski pjevač, tekstopisac, pjesnik, skladatelj i povremeni glumac Nick Cave se u godini u kojoj puni 65 godina   (rođen je 22. rujna 1957.), suočio s još jednim nenadoknadivim gubitkom. Naime, njegov stariji sin Jethro Lazenby preminuo je u dobi od 31 godine.

Jethro Lazenby je rođen 1991. godine i tek je s osam godina saznao da mu je Cave otac. Bavio se manekenstvom, a glumio je i u filmovima “Corroboree” iz 2007. i “My Little Princess” iz 2011. godine. Interesirala ga je i fotografija. Jethro je nekoliko dana prije tog tragičnog događaja pušten uz kauciju iz pritvorskog centra u Melbourneu, nakon što mu je sudac za prekršaje naložio da se podvrgne liječenju od ovisnosti i da izbjegava kontakt s majkom naredne dvije godine. Iza rešetaka se našao zbog svađe s majkom, koju je udario u lice i ostavio krvavu i u modricama. Njegov je advokat rekao da mu je dijagnosticirana šizofrenija, što je utjecalo na njegovo ponašanje. Jethro je i 2018. bio u zatvoru zbog mnogih nasilnih napada na tadašnju djevojku.

Nick Cave je prije sedam godina izgubio i petanestogodišnjeg sina, koji je pao s litice visoke 18 metara, nedaleko od njihovog obiteljskog doma u Brightonu.

Komentiraj