NHL: Capitalsi otpustili trenera

 

NHL prvaci iz 2018. godine, Washington Capitalsi otpustili su trenera Todd Reirdena nakon ispadanja u prvom krugu ovogodišnjeg doigravanja.

Capitalsi su odmah na startu doigravanja ispali sa 1-4 u pbojedama od New York Islandersa, na klupi kojih je Barry Trotz, stručnjak koji je vodio momčad iz Washingtona do osvajanja Stanley Cupa prije dvije godine.

Trotz je nakon osvajanja naslova napustio klupu Capitalsa i preuzeo Islanderse, dok je na njegovo mjesto stigao Reirden, koji mu je od 2014. do 2018. bio pomoćnik. Kao glavni trener Capsa Reirden je u dvije sezone ostvario 89 pobjeda, 46 poraza i 16 poraza nakon produžetka ili kaznenih udaraca, no i lani i oe godine momčad je ispadala u prvom krugu doigravanja.

“Imali smo veća očekivanja od ove momčadi i zato smatramo kako je potreban svjež pristup njezinom vođenju. Todd je bio veliki dio naše organizacije više od pola desetljeća, uključujući i sezonu kada smo osvojili Stanley Cup i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere”, objavili su Capitalsi.

Komentiraj