Nezavisna lista Zagreb podržala Lijevo-zelenu koaliciju

Nezavisna lista Zagreb (NLZ), koja je jučer napustila koaliciju sa strankama Pametno i Fokus, danas je podržala Lijevo-zelenu koaliciju.

“Odlučili smo javno podržati koaliciju predvođenu strankom Možemo u ovim parlamentarnim izborima. Naša odluka da se nastavimo zalagati za grad Zagreb, pogotovo za obnovu koja stoji pred nama, upravo je jedan od temeljnih ciljeva”, rekla je novinarima predsjednica NLZ-a Marijana Sumpor.

Dodala je da se članovi Lijevo-zelene koalicije ‘beskompromisno zalažu za Zagreb, nisu potkupljivi, zalažu se isto tako protiv profiterstva i bilo kakve korupcije’. “U tom smislu imamo stvarno jake argumente zašto podržavamo kolege i nastavljamo suradnju, pogotovo u predstojećim lokalnim izborima za grad Zagreb”, kazala je.

Lider Lijevo-zelene koalicije predvođene platformom Možemo! Tomislav Tomašević poručio je da su zadovoljni što se Nezavisna lista Zagreb priključila koaliciji. “Ova podrška nije ničime uvjetovana, već je riječ o dobroj suradnji. Mi ćemo nastaviti dobro surađivati u Skupštini, na tome da se usvoji dobar zakon o obnovi Zagreba, da Zagreb napravi sve što može i treba da obnova krene što brže te da bude kvalitetna i pravedna”, naglasio je Tomašević.

Komentiraj