epa

NEYMAR “U meni još uvijek čuči dijete. Ponekad ono oduševi svijet, a ponekad iritira svijet”

Ismijavan zbog glume i pretjeranih reakcija na prekršaje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, brazilski napadač Neymar je priznao da “pretjeruje” u sponzorskoj reklami u kojoj se predstavlja kao “novi čovjek” i traži pomoć od navijača u svojoj transformaciji, piše HRT.

U 90 sekundi dugačkom videu objavljenom na društvenim mrežama i na brazilskoj televiziji, Neymar je pokušao vratiti fanove koji su kritizirali njegovo ponašanje.

Klinovi na mom listu, koljeno u leđima, noga na mom stopalu… Možete misliti da pretjerujem i ponekad stvarno pretjerujem, no činjenica je da patim na terenu, izjavio je Neymar te dodao: U meni još uvijek čuči dijete. Ponekad ono oduševi svijet, a ponekad iritira svijet.

Brazil je izgubio u četvrtfinalu SP-a od Belgije, a navijači su Neymaru zamjerali njegovo bacanje i prevrtanje na terenu te lažne suze kojima je pokušao od sudaca iznuditi prekršaj.

Bivši igrač Santosa i Barcelone, a sada napadač PSG-a, koji je u veljači pretrpio ozbiljnu ozljedu stopala te se vratio na nogometne terene nekoliko dana prije početka SP-a, navijačima u Brazilu je rekao da radi na tome da postane bolja osoba i da se pokušava razračunati s razočarenjima koja mu je donio nogomet.

Kada se čini da sam nepristojan, to nije zato što sam razmaženo dijete, nego zato što se nisam naučio nositi s frustracijama
, govori Neymar u video spotu.

Potrebno mi je vrijeme da prihvatim vašu kritiku, potrebno mi je vrijeme da pogledam u ogledalo i da se pretvorim u novog čovjeka. Ali, ja sam ovdje, s novim licem i otvorena srca. Ja padam, ali samo oni koji padaju mogu ustati. Možete nastaviti bacati kamenje na mene ili možete ostaviti kamenje i pomoći mi da ustanem. Kada stojim na svojim nogama, cijeli Brazil stoji uz mene, rekao je Neymar.

Komentiraj