Pixabay

NEW JERSEY Ubio trogodišnjeg sina jer je ‘smetao vezi s novom djevojkom’

David Creato Jr, muškarac iz New Jerseya, priznao je krivnju za ubojstvo svojeg trogodišnjeg sina. Tužitelji na sudu tvrdili su kako je njegov trogodišnji sin “smetao vezi s njegovom djevojkom” te je zato ubijen.

David Creato Jr, u dobi od 23 godine priznao je kako je “izazvao smrt svojega sina pod okolnostima koje su pokazale ekstremnu indiferentnost prema ljudskom životu, tako što mu je uskratio kisik”, piše Independent.

Tužitelj je rekao kako je Creato ubio svojeg sina Brendana jer njegova 17-godišnja djevojka nije htjela biti u blizini djeteta te je od njega tražila da se odrekne skrbništva. Protiv nje nije podignuta optužnica.

U listopadu 2015. godine, Creato je pozvao hitnu službu i rekao kako je njegov sin “odlutao od doma”. Tijelo djeteta pronađeno je kasnije tog dana, u šumskom predjelu na oko kilometar i pol udaljenosti od njihove kuće. Istražitelji su otkrili kako su dječakove čarape bile čiste, što ne bi bilo moguće da je, kao što je tvrdio njegov otac, odlutao od kuće.

Patolozi su pregledom utvrdili kako je dječak ubijen, ali nisu odmah uspjeli utvrditi točan uzrok smrti. Tužiteljstvo će predložiti 10-godišnju kaznu za Creatoa.

Komentiraj