facebook.com

Konferencija New Europe Market ponovo okuplja profesionalce medijske industrije

Šest godina bilo je i više nego dovoljno da se New Europe Market etablira kao najveći događaj TV industrije u CEE regiji.

Novo izdanje NEM-a, će kao i dosadašnjih godina okupiti profesionalce i vodeće stručnjake medijske industrije u regiji i svijetu. Konferencija će se održati od 10. do 13. lipnja u prekrasnom ambijentu grada Dubrovnika.

Kroz tematske panele na NEM-u 2019 upoznat ćemo se s najnovijim trendovima u TV industriji te razvijati nove ideje i mogućnosti za poslovanje, sve uz savršenu morsku kulisu. I ove godine NEM organizira već dobro poznate partyje i networking, a i zabave neće izostati. Uskoro ćete saznati koja će zvučna imena prisustvovati ovogodišnjem događanju.

Dotad vrijedi spomenuti da je na prošlogodišnjem izdanju sudjelovalo više od 800 cijenjenih sudionika. Od 180 tvrtki koje su bile u Dubrovniku i poduprle NEM, istaknut ćemo Deutsche Telekom, Comcast, Irdeto, Global Agency, Eutelsat, Keshet International, Lionsgate, uz mnoge druge partnere. U intrigantnim i zanimljivim panel-diskusijama o najnovijim dostignućima i budućnosti medija sudjelovalo je više od 50 panelista.

Pripreme i prijave za NEM 2019 u punom su jeku…

Komentiraj