Nevrijeme u Zagrebu, opet potopljen podvožnjak

Podvožnjak u Škorpikovoj ulici u Zagrebu potopljen je u nevremenu koje je večeras zahvatilo Zagreb, ali i Karlovac te Zaprešić.

HTV je prenio Facebook status zagrebačkog gradskog zastupnika Renata Peteka koji je objavio video potopljenog podvožnjaka u Škorpikovoj. “Radi se o podvožnjaku koji nerijetko završi poplavljen pri većem nevremenu, kakva su se u posljednjih nekoliko tjedana događala u Zagrebu, podsjeća HTV.

“Niti ZET-ov autobus ne želi proći kroz jezero. Kažu sugrađani da voda strahovito smrdi po sadržaju kanalizacije”, napisao je pod videom.

Dnevnik.hr izvijestio je kako je nevrijeme zahvatilo i Karlovac te Zaprešić. U Karlovcu je padala tuča praćena grmljavinom, a Zaprešić je zahvatio jak vjetar. “Iznenadilo nas je koliko je silovito! Krenulo naglo uz jaku kišu i vjetar koji nam je izbio rolete na balkonu, srušio cvijeće, a ujutro ćemo vidjeti što je od vrta i voćnjaka ostalo”, kazala je za dnevnik.hr čitateljica iz Zaprešića.

Potpuni potop podvožnjaka na Škorpikovoj. Niti ZET-ov autobus ne želi proći kroz jezero. Kažu sugrađani da voda strahovito smrdi po sadržaju kanalizacije. 😖🤢

Posted by Renato Petek on Friday, August 14, 2020

 

Mediji javljaju da su neki dijelovi grada kratko ostali bez struje, poput Savske, Kustošije i Remize.

Hina je prenijela informacije Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba, koja je zbog nevremena izašli na šest ispumpavanja vode, na četiri lokacije uklanjali su srušena stabla, a ednom su intervenirali na dojavu udara groma u zgradu.

 

 

Komentiraj