Nevjerojatna greška sudaca uzela Lakersima pobjedu u Bostonu i bacila LeBrona Jamesa u očaj

Boston je nakon produžetka s 125-121 pobijedio Lakersi u utakmici o kojoj bruji cijela NBA liga. Lakersi su imali zadnji napad u regularnom dijelu, LeBron James je krenuo na polaganje pri čemu ga je, zaista očito i evidentno, faulirao Jayson Tatum, bio je to čisti udarac u podlakticu. LeBron pod prekršajem nije pogodio, utakmica je otišla u produžetak a kasnije poraženim igračima i njihovom treneru nije pomoglo ništa – LeBron je u očaju pao na parket i rukama pokrio glavu, Patrick Beverley je čak sucima donio kameru da još jednom pogledaju situaciju, ali je za tu ideju dobio samo tehničku pogrešku.

Nakon utakmice javili su se i mnogi bivši NBA košarkaši izražavajući nevjericu činjenicom da suci nisu sudili očigledan prekršaj na Jamesu, između ostalih legenda Lakersa James Worthy rekao je da je to bila jedna od najgorih sudačkih odluka koje je ikad vidio.

Spomenimo da je utakmica otišla u produžetak kod 105-105, Jaylen Brown je za Boston zabio 37 (13/23), Jayson Tatum 30 (8/25) a za Lakerse LeBron James 41 (15/30), Anthony Davis 16 (6/15).

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]