Netflix novim foršpanom objavio kada nastavlja s prikazivanjem serije “Lupin”

Jedna od ovogodišnjih neočekivanih hit serija na streaming platformi Netflix sigurno je francuska „Lupin“, triler sa Omarom Syom u glavnoj ulozi. Otkako se počeo prikazivati 8. siječnja, 70 milijuna kućanstava diljem svijeta pogledalo je tu seriju koja je u mnogim zemljama došla do prvog mjesta najgledanijih Netflixovih serija. No, do sada je prikazano samo pet epizoda prve sezone a sada je Netflix s novim foršpanom otkrio kada počinje prikazivanje drugih pet epizoda prve sezone.

Serija prati profesionalnog lopova Assanea Diopa (Omar Sy), sina senegalskog imigranta koji je došao u Francusku u potrazi za boljim životom. No, Assaneov otac ubrzo biva optužen za krađu koju nije počinio te u pritvoru oduzima svoj život. Assane, inspiriran lopovom ali i gentlemanom Arsenom Lupinom, želi se osvetiti obitelji koja je neopravdano optužila njegovog oca za krađu i time skrivila njegovu smrt. Lik Arsena Lupina stvorio je francuski pisac Maurice LeBlanc 1905. godine a od tada su snimljeni brojni filmovi i serije na temelju tog lika.

Drugi dio prve sezone serije „Lupin“ prikazati će se ovog ljeta, kao što se navodi na kraju novog foršpana, ali još nije objavljen točan datum početka prikazivanja.

Komentiraj