Nesretan slučaj u HNB-u: Zaštitar u bolnici s teškim ozljedama, banka objavila detalje

Zaposlenik trgovačkog društva koji radi u Hrvatskoj narodnoj banci pao je sa stepenica i teško se ozlijedio. Utvrđeno je kako je bio pod utjecajem alkohola.

Jedan od zaposlenika te institucije u srijedu je oko 23 sata pao sa stepenica i teško se ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

“Riječ je o zaposleniku trgovačkog društva koji obavlja poslove u banci. Još uvijek se utvrđuju sve okolnosti koje su prethodile tom događaju”, kazali su za Dnevnik.hr iz Policijske uprave zagrebačke.

“U noći sa 6. na 7. srpnja zaštitar, zaposlenik AKD-Zaštite d.o.o., vanjski suradnik Hrvatske narodne banke, pao je na unutarnjem stepeništu glavne zgrade HNB-a tijekom noćnog obilaska prostorija. Pad je rezultirao teškom tjelesnom ozljedom (frakturom lubanje), a naknadno je kod njega utvrđena i povišena razina alkohola u krvi. Prilikom pada je izgubio mobitel i karticu za kontrolu prolaza unutar HNB-a te je u stanju dezorijentiranosti i u pokušaju da izađe iz zatvorenog prostora više puta pokušao otvoriti vrata i nakon nekog vremena opalio jedan metak iz službenog pištolja u bravu na vratima”, poručili su iz HNB-a za Dnevnik.hr.

“Ostali vanjski suradnici odmah su reagirali te pozvali nadležne službe – hitnu pomoć, policiju i službenike Ravnateljstva civilne zaštite, Sektora za inspekcijske poslove, Inspekcije za privatnu zaštitu i detektivske poslove. Zaposlenik AKD-Zaštite d.o.o. je hospitaliziran i u stabilnom je stanju”, poručili su.

Komentiraj