NESREĆA NA PRUŽNOM PRIJELAZU Zabio se u teretnjak, pa odletio u rampu. Hitna ga pokupila

Autor:

Photo: PU međimurska

Mladć (27) skrivio je tešku nesreću nakon koje je završio u čakovečkoj bolnici. Nesreća se dogodila u utorak oko 18 sati u Dunjkovcu kod Nedelišća, mladić je prošao s lakšim ozljedama, izvijestila je PU međimurska.

On je, naime, vozio automobil varaždinskih tablica Glavnom ulicom i zbog neprilagođene brzine u zavoju je prešao na suprotnu traku. Tu je bočnim dijelom auta udario u stražnji bočni dio teretnog automobila kojeg je iz suprotnog smjera vozio 48-godišnjak.

Nakon sudara, došlo je do zanošenja teretnog automobila koji je udario stražnjim bočnim dijelom u betonsku dvorišnu ogradu, dok je osobni automobil izletio izvan kolnika.

Udario u polubranik, nije bio vezan

Prednjim dijelom udario je u prometno svjetlo za označavanje prijelaza ceste preko željezničke pruge te uređaj za zatvaranje prometa – polubranik.

U trenutku nesreće 27-godišnji vozač osobnog automobila nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Ozlijeđeni vozač osobnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđen.

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 27-godišnji vozač osobnog automobila kažnjen je novčanom kaznom, javlja PU međimurska.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.