kaportal.hr

NESREĆA NA A1: U sudaru tri kamiona kod Karlovca poginuo vozač

Jedan je vozač poginuo, a jedan je teško ozlijeđen u sudaru tri kamiona koji se u utorak navečer dogodio na vijaduktu Drežnik na autocesti A1 kod Karlovca, a promet autocestom od čvora Karlovac do čvora Novigrad u potpunom je prekidu gotovo osam sati.

Promet tom dionicom u prekidu je od 23,40 sati, budući da je očevid trajao dugo, a vatrogasci i cestari nakon uklanjanja tri kamiona moraju ukloniti još mnoštvo zaostalih predmeta te čiste kolnik od ulja da bi se oko 9 sati mogao pustiti na siguran način, doznaje se u karlovačkom Centru 192.

Unatoč očevidu, uzrok nesreće znat će se tek nakon dodatnih dokaznih radnji, rekla je Hini županijska državna odvjetnica Gordana Križanić.

 

 

  • Promet se s autoceste usmjerava kroz Karlovac državnom cestom D3, odnosno kod čvora Novigrad prema Karlovcu

 

Za sada se zna tek da su se sudarila tri kamiona, jedan daruvarskih i dva slavonskobrodskih registracija, a o silini sudara govori podatak da dva kamiona više nisu u voznom stanju, te da su vatrogasci do tijela poginulog vozača došli tek noćas oko četiri sata.

U karlovačkoj bolnici se od primarijusa Nedjeljka Strikića doznaje da ozlijeđeni vozač kamiona ima teške ozljede, ali da je izvan životne opasnosti, s dobrim prognozama za oporavak.

Promet se s autoceste usmjerava kroz Karlovac državnom cestom D3, odnosno kod čvora Novigrad prema Karlovcu. Vozačima je ta prometnica poznata pod nazivom “stara riječka cesta”.

Komentiraj