NESREĆA NA A1 Liječnici se bore za život djevojčice nastradale kod Otočca

Filip Brala/PIXSELL

Liječnici u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti bore se za život djevojčice čija je 15-godišnja sestra u nedjelju oko 11 sati poginula u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 kod Otočca, dok se njihovi roditelji i osmogodišnji brat oporavljaju u ogulinskoj bolnici.

Dežurna liječnica Branka Bićanić u ranim je večernjim satima rekla Hini da je petogodišnja djevojčica prevezena u Zagreb u Kliniku za dječje bolesti, radi adekvatnijeg liječenja.

“Njezini roditelji i brat su stabilni i dobro se oporavljaju kod nas, a djevojčica je zadobila ozljede koje su u ovom trenutku još uvijek opasne po život”, rekla je doktorica Bićanić.

>> TRAGIČNA NESREĆA NA AUTOCESTI A1 KOD OTOČCA: Jedna osoba poginula, četvero ozlijeđeno uključujući dvoje djece

Prema njezinim riječima, nastradala obitelj je iz Albanije, s boravištem u Sloveniji.

Kako se doznaje u ličko-senjskoj Policijskoj upravi, na  137. km autoceste Zagreb-Split, blizu Otočca, 50-godišnji vozač automobila slovenskih registarskih oznaka izgubio je kontrolu nad vozilom, izletio i prevrnuo se na krov. S njime u vozilu bila je 42-godišnja supruga i troje maloljetne djece.

“Kroz provedeni očevid nije se utvrdio uzrok zbog kojeg je vozač izgubio kontrolu nad automobilom, tako da će se vjerojatno provoditi još dodatna vještačenja”, najavila je glasnogovornica PU ličko-senjske Naja Brozičević.

Komentiraj