Sanjin Strukic/PIXSELL

NESLUŽBENO Sestra ubijene Jasmine sve priznala policiji?

Smiljana Srnec, sestra ubijene Jasmine Dominić, tijekom policijskog ispitivanja istražiteljima je priznala kako je i kada ubila svoju sestru, doznaje u ponedjeljak Telegram.

Smiljani Srnec (45) danas produljen je pritvor zbog sumnje da je povezana s ubojstvom sestre Jasmine, čije je tijelo pronađeno u subotu navečer u zamrzivaču obiteljske kuće.

Telegram javlja i da neslužbene informacije govore da je sestru nasmrt zatukla.

Podsjetimo, policija je ranije danas zvijestila da prije dovršetka obdukcije ne može sa sigurnošću potvrditi da je u zamrzivaču u kući u selu Palovcu pronađeno tijelo Jasmine Dominić, čiji je nestanak prijavljen 2005., a zbog sumnji u ubojstvo je, prema neslužbenim podacima, uhićena njena 45-godišnja sestra.

Glasnogovornik međimurske policije Nenad Risek kazao je na konferenciji za novinare kako sa sigurnošću mogu reći da je pronađeno tijelo ženske osobe, ali još uvijek ne mogu govoriti o njenom identitetu.

Dodao je da je osumnjičena 45-godišnjakinja sa šireg područja općine Mala Subotica u nedjelju u večernjim satima predana pritvorskom nadzorniku međimurske policije zbog sumnje da je ubila Jasminu Dominić, čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005.

Policija je potvrdila da je još 2005. pretraživala kuću u kojoj je nedavno pronađen leš.

Komentiraj