Neprimjereni grafit osvanuo na kući obitelji Jakoliš

Na obiteljskoj kući igrača Hajduka Marina Jakoliša u šibenskom naselju Crnica pod okriljem noći osvanuo je grafit neprimjerenog sadržaja u kojem su prema devetki Bilih upućene prijetnje, objavio je Hajdučki portal.

Priopćenjem su se oglasili i s Poljuda te su poručili: “Svjesni smo da rezultati momčadi u posljednja dva susreta nisu na razini kakvu Klub zaslužuje. No, to ne daje nikome za pravo da dovodi u pitanje osobni integritet i sigurnost bilo kojeg igrača ili pojedinca u Klubu. HNK Hajduk najoštrije osuđuje bilo kakvu prijetnju na osobnoj razini i napravit ćemo sve što je u  našoj moći da zaštitimo svakog igrača od bilo kojeg oblika nasilja i napada ovakve vrste.

Jakoliš je član splitskog kluba postao koncem srpnja prošle godine kao želja tadašnjeg trenera Damira Burića, a u dosadašnjih 16 nastupa u kojima je u prosjeku igrao po 40 minuta po susretu nije uspio postići zgoditak.

U nedjeljnom porazu 3:2 od Lokomotive u Kranjčevićevoj u 30. kolu HT Prve lige u igru je ušao početkom drugog poluvremena te je pri rezultatu 2:2 imao veliku priliku koju nije uspio realizirati. Tim porazom Hajduk je šest kola prije kraja sezone pao na peto mjest ljestvice HT Prve lige.

Grafiti na kući Jakoliševih!Pod okriljem noći na kući igrača Hajduka Marina Jakoliša u šibenskom naselju Crnici…

Posted by Hajdučki portal on Tuesday, June 23, 2020

 

Komentiraj