EKSKLUZIVNI DOKUMENTI Nepoznate e-mail poruke grupe Borg demantiraju Most: otkrivaju njihov angažman u izradi Lex Agrokor, što su znali o grupi Borg i kakve su hvalospjeve upućivali Martini Dalić

Božo se ponudio to progurati – dok je vruć trebalo bi ga pustiti da isporuči. Možda sam ja politički naivan, ali ne vidim kako to drugačije riješiti.” Dio je to sadržaja jedne od više dosad nepoznatih e-mail poruka tzv. skupine Borg koje su tijekom ponedjeljka u poslijepodnevnim satima anonimno dostavljene Nacionalu na uvid.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakUNEX “Predložili smo Šavorićev ured, HDZ je prihvatio prijedlog”
Sljedeći članakHRW poziva na bojkot otvorenja Svjetskog prvenstva u Rusiji
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.