NEMILOSRDNA KATE BECKINSALE Kritiziraju je zbog izgleda, ona im odgovorila ‘Nazdravimo budalama. Imala sam rupu u jednjaku i povraćala krv’

Autor:

13-6-2024

Kate Beckinsale Mourns Cat Clive One Year After His Passing: ‘Love of My Life’,Image: 881360897, License: Rights-managed, Restrictions: ***
HANDOUT image or SOCIAL MEDIA IMAGE or FILMSTILL for EDITORIAL USE ONLY! * Please note: Fees charged by Profimedia are for the Profimedia's services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. Profimedia does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you (the user) expressly agree to indemnify and to hold Profimedia and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against Profimedia arising out of or connected in any way with publication of the material. Profimedia does not claim any copyright or license in the attached materials. Any downloading fees charged by Profimedia are for Profimedia's services only. * Handling Fee Only 
***, Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Glumica Kate Beckinsale nije mogla prešutjeti, niti se povukla, kada je netko na društvenim mrežama komentirao kako njezino tijelo izgleda u posljednje vrijeme. Zato je odlučila odgovoriti objavom na Instagramu.

Ona je na Instagramu objavila video na kojem ima mrežicu za kosu te je oskudno odjevena u ružičastu majicu i gaćice te je napisala „Nazdravimo svim budalama. Nazdravimo svim šupčinama. Nazdravimo tom smeću“.

U videu je objasnila da je stavila mrežicu za kosu jer neki od njenih pratitelja smatraju da je nesretna i da radi stvari koje nisu primjerene njenim godinama. Jedan od njih komentirao je na Instagramu kako joj je „stražnjica nestala“. Ona je na sve te komentare odgovorila da je nedvno doživjela šok jer joj je umro očuh dok njena majka ima rak koji je u četvrtom stadiju.

„Puno sam izgubila na težini zbog stresa i tuge a zatim sam završila u bolnici na šest tjedana jer je tuga probušila rupu u jednjaku zbog čega sam povraćala obilne količine krvi. Bilo mi je teško jesti te sam vrlo naporno radila na filmu koji je bio okidač za ovo jer se bavio temom smrti mog oca“, navela je Kate Beckinsale.

„Zato me nije briga što mislite o mojoj stražnjici. Možda bi trebali brinuti o vlastitoj jeb…. stražnjici. Predlažem da gurnete nešto poput velikog ananasa ili ciglu“, zaključila je glumica.

Ona je već govorila o majčinoj bolesti i očuhovoj smrti ali objavom na Instagramu prvi je put progovorila o svojim zdravstvenim problemima zbog kojih je završila u bolnici. Vijest o njenoj hospitalizaciji prvi je put objavljena u ožujku kada je objavila fotografiju iz bolnice gdje su ona i majka ležali na krevetu na Majčin dan.

OZNAKE: Kate Beckinsale

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.