Nema kraja sudskim obračunima pjevača Queens of the Stone Age i njegove bivše supruge

Pjevač grupe Queens Of The Stone Age Josh Homme službenim se priopćenjem obratio javnosti vezano uz aktualnu pravnu borbu koju vodi s bivšom suprugom Brody Dalle.

Najveći raskol među njima nakon rastave dogodio se oko skrbništva nad njihovo troje djece. I Brody Dalle i Josh Homme podnijeli su svoje zabrane prilaska jedan protiv drugoga 2021.. Ona je pak u studenom te godine osuđena u jednoj točki za nepoštivanje suda od strane suca u Los Angelesu jer navodno namjerno nije htjela predati svog petogodišnjeg sina Hommeu u rujnu kao dio dogovora o skrbništvu. Sada je Homme objavio službeno priopćenje, tvrdeći da je protiv Brody Dalle izdana nova trajna zabrana prilaska na razdoblje od godinu i 11 mjeseci, što znači da joj nije dopušteno kontaktirati obitelj Homme, uključujući Josha, njegove roditelje i njihovo troje djece.

“Iz poštovanja i brige za svoju malodobnu djecu i njihovu dobrobit, Joshua Homme se prethodno suzdržao od davanja izjava o svojoj obitelji za medije. U svjetlu stalnih neistina, opetovanih napada na privatnost djece što je rezultiralo emocionalnim povredama, vrijeme je da se kaže istina. Nadamo se da ćemo time prekinuti upite i nagađanja i obitelji pružiti privatnost i pažnju koju zaslužuju. Više od godinu dana nakon završetka brakorazvodne parnice, Joshua Homme i Brody Dalle bili su u mogućnosti da prijateljski budu roditelji svoje troje djece na zdrav i funkcionalan način. Situacija je postala loša kada je Dalle prekršila dogovor o skrbništvu 50/50 uskrativši djeci da viđaju oca. Unatoč višestrukim naredbama Obiteljskog suda u Los Angelesu da se djeca vrate, kao i što je proglašena krivom za nepoštivanje suda, Brody Dalle je nastavila kršiti ugovor o skrbništvu. Situaciju su pogoršale neprikladne radnje njezinog dečka Gunnera Foxxa.”

U izjavi se zatim dodaje da je obiteljski sud u Los Angelesu dodijelio Joshu Hommeu zakonsko skrbništvo nad svo troje djece u ožujku 2022. godine, te da su maloljetnici trenutačno pod brigom svog oca i bake i djeda s očeve strane. U priopćenju nadalje stoji: “Dalle je u međuvremenu dobila nadzor nad njihovim najmlađim djetetom. Joshua Homme ostat će jedini zakonski skrbnik sve maloljetne djece do saslušanja o skrbništvu u jesen 2023., a tada će obiteljski sud u Los Angelesu odrediti trajnije rješenje”, stoji u priopćenju.

Potom piše da je zabrana prilaska malodobnoj djeci Brody Dalle i Gunnera Foxxa naštetila njihovoj djeci: “Nedavni postupci Brodyja Dallea i Gunnera Foxxa nisu samo prouzročili emocionalnu štetu djeci, već su ih i doveli u veliku opasnost.“

Nadalje se tvrdi da je sudski postupak navodno dokazao da je Gunner Foxx krivotvorio potpis Brody Dalle na zabrani prilaska iz 2021. koju su podnijeli Hommeovi sinovi. “Dalle je kasnije svjedočila na sudu da je u to vrijeme znala da je Foxx krivotvorio njezin potpis, a da pritom nije učinila ništa da pravno postupi ili u objavi istinu u medijima”, tvrdi se u priopćenju. “U kolovozu 2022. Joshua Homme i njegova dva sina dobili su zabranu prilaska koja ih štiti od Gunnera Foxxa, sprječavajući ga da s njima stupi u bilo kakav kontakt u razdoblju od pet godina.“

U priopćenju također stoji i sljedeće: “Prijavljeno je da je Hommeova kći podnijela nalog za zabranu prilaska protiv njega. To je također podnio Gunner Foxx koji je malodobno dijete odveo na sud bez prisutnosti ijednog od njezinih roditelja. Prije saslušanja o ovoj stvari, na djetetov zahtjev i preko njezinog vlastitog odvjetnika – nalog je poništen.”

Na njihovom suđenju 2022. Brody Dalle je posvjedočila da ju je Josh Homme prestrašio i navela da ju je, u studenom 2019., tako snažno udario u glavu da je vidjela zvijezde. “Jako me udario glavom. Njegovo je čelo udarilo moju glavu. Vidjela sam zvijezde. Onesvijestila sam se. Bila sam na podu. Sagnuo se i rekao: ‘Jeb… lažnjaku’.” Također je izjavila da joj se činilo da je Home bio pijan tijekom navodnog napada u njihovoj bivšoj kući 27. studenog 2019. i naveo da je Homme priznao da je razmišljao o tome da je želi ubiti. “Rekao je: ‘Razmišljao sam o tome da te želim ubiti, a ako te ubijem, nitko to ne bi znao, jer bi ti bila mrtva. Bila sam u šoku. Nisam mogla vjerovati da bi rekao tako nešto.”, rekla je tom prilikom Brody Dalle.

U siječnju prošle godine, Gunner Foxx je naveo da mu je Josh Homme prijetio smrću tijekom svađe na Badnjak.

 

 

Komentiraj

nacional banner
nacional banner