Daniel Kasap/PIXSELL

NEĆE TRAŽITI ZAMJENU: Fuenlabrada čeka oporavak Popovića

Šestoplasirana momčad španjolskog prvenstva Fuenlabrada priopćila je kako će čekati oporavak hrvatskog košarkaša Marka Popovića (33), koji će zbog ozljede desne noge izbivati s terena mjesec dana, te neće na tržištu tražiti zamjenu.

Hrvatski košarkaš ozlijedio je stražnji bedreni mišić desne noge prošlu nedjelju u domaćoj utakmici protiv Valencije, te je parket napustio u 25. minuti susreta, a Fuenlabrada je izgubila sa 81-86.

“Razdoblje oporavka, tijekom kojeg bi mogao biti izvan terena, moglo bi trajati oko mjesec dana“, navedeno je u priopćenju kluba iz jugozapadnog predgrađa Madrida.

“Popović nam je bitan, no prihvatili smo da je ozlijeđen, te smo pripremili ostale igrače da ga zamijene u nadolazećim utakmicama“, rekao je trener José Ramón Cuspinera.

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac potpisao je prošli mjesec novi dvogodišnji ugovor sa  Fuenlabradom čiji je najbolji strijelac. Popović je u Fuenlabradu došao prošlog ljeta te je trebao ostati do kraja sezone, no dobre partije i iznenađujući rezultati, među kojima i pobjeda nad europskim i španjolskim prvakom Real Madridom, potaknuli su klupske čelnike na produženje suradnje.

Komentiraj