Neće biti druge sezone jedne od najboljih serija 2020. godine

Kada su nedavno objavljene nominacije za filmsku i televizijsku nagradu Zlatni globus, ponajviše prigovora bilo je upućeno na to što HBO tv serija „Mogu te uništiti“ (I May Destroy You) nije nominirana dok je slabašna „Emily in Paris“ ipak nominirana.  „Mogu te uništiti“ prati Arabellu, bezbrižnu, samopouzdanu Londončanku s grupom sjajnih prijatelja i spisateljskom karijerom u usponu. Ali kad joj podmetnu drogu za silovanje, mora preispitati i obnoviti svaki element svog života. Serija je oduševila kritičare koji ističu hrabar pristup problemu silovanja čak i kroz mračni humor. Međutim, Casey Bloys, čelnik HBO-a zadužen za sadržaj, potvrdio je u razugovoru za The Hollywood Reporter da se neće snimati druga sezona.

„Autorica serije Michaela Coel razmišlja o tome što će dalje raditi. Mislim da to neće biti druga sezona serije ‘Mogu te uništiti’. Razmišlja o tome koji će biti njen slijedeći projekt  a mi se nadamo da ćemo joj biti partneri u tom projektu“, izjavio je Bloys.

Čak je i Deborah Copaken, autorica serije „Emily in Paris“ izjavila kako je nepravda to što serija „Mogu te uništiti“ nije nominirana za nagradu Zlatni globus. „Ta serija, rekla sam to svima, zaslužuje osvojiti sve nagrade. Bila sam iznenađena što nije nominirana. ‘Mogu te uništiti’ nije samo moja omiljena serija 2020. godine, to je moja omiljena serija svih vremena“, izjavila je Deborah Copaken pojašnjavajući kako se serija bavi „Kompliciranim problemom silovanja, ja sam također žrtva silovanja, ali je napravljena s puno srca, humora i patosa te je tako dobro konstruirana da sam je morala pogledati dva puta kako bi shvatila kako je Michaela Coel to napravila“.

Komentiraj